NHHI Klatre- og tindeklubb
NHHI Klatre- og Tindeklubb er idrettslaget for deg med interesse for klatring, buldring og friluftsliv. Vi klatrer for det meste innendørs, men når Bergen viser seg fra sin beste side er det uteklatring og grilling som gjelder!

Hver onsdag klokken 1800 har vi felles trening i Lehmkuhl, der alle er velkomne til å delta så ofte man ønsker selv. I tillegg avtales det ofte klatreøkter ellers i uka, for eksempel i Vestveggen, på Bergen klatresenter eller Bryggeriet. Et lite innlegg på Facebookgruppen vår er nok, det er alltid noen som er med på en klatreøkt!

For å kunne være et aktivt medlem av NHHI Klatre- og Tindeklubb kreves det brattkort. Dette må du ha for å få lov til å klatre og sikre i alle norske klatrehaller. SAMMEN arrangerer brattkortkurs jevnlig og gir reduserte priser for studenter. I tillegg vil det høyst sannsynlig være noen av klubbens medlemmer som kan arrangere kurs og avholde brattkorttest. Vi arrangerer ikke kurs fast, men om interessen er stor nok vil det vurderes. Ta kontakt med noen i styret på Facebook eller på trening, så finner vi en løsning.

NHHI Klatre- og Tindeklubb ønsker å være en inkluderende klubb for alle som har interesse for klatring. Idretten og det gode miljøet er nok til at det alltid er mye aktivitet i klubben. I tillegg til felles treninger har vi sosiale arrangement som overnattingsturer, sosiale samlinger på byen, quiz i kjelleren eller middager/julebord hjemme hos noen av medlemmene.

Opptaksdata

Deadline:
EXPIRED
Kontakt: klatring@nhhi.no