Næringslivsutvalget
Næringslivsutvalget er et av de største underutvalgene i studentforeningen ved NHH. Næringslivsutvalget ble startet i 1966 og har som sin fremste oppgave å være et bindeledd mellom studentmassen ved NHH og næringslivet.

Gjennom ulike aktiviteter og tjenester ønsker vi å legge til rette for at studentene ved NHH skal kunne møte sine potensielle arbeidsgivere og få en oversikt over mulige jobbmuligheter som finnes etter studie ved NHH. Gjennom vårt arbeid blir vi en naturlig samarbeidspartner for bedrifter i deres rekruttering av NHH studenter.

Næringslivsutvalget består i dag av 70 engasjerte medlemmer og et stort alumninettverk. Vårt styre består av 8 stillinger som årlig blir satt gjennom valg ved studentforeningen. Resterende medlemmer er med i ulike interne underutvalg og er gjerne aktive i hele sin studietid ved NHH. Medlemmene har en viktig rolle i de prosjekter og arrangementer som skjer i regi av Næringslivsutvalget. I vårt arbeid er vi opptatt av å holde høy profesjonell kvalitet og levere tjenester som forenkler bedrifters rekrutteringsprosess.

Opptaksdata

Deadline:
EXPIRED
Kontakt: hrnu@nhhs.no